Wie is Vestle?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:15AM UTC
Vestle is een gereguleerde beleggingsonderneming die financiële diensten voor actieve beleggers en handelaars aanbiedt. Wij richten ons op de specifieke behoeften van moderne beleggers en bieden hun de mogelijkheid om actief aan de continu groeiende financiële markten van vandaag deel te nemen.
Vestle is een onderdeel van de iFOREX Group en maakt gebruik van de 20 jaar activiteit in de markt en ervaring van de groep. Het resultaat is een combinatie van ouderwets financieel risicobeheer aangeboden in een ultramodern, eenvoudig toe te passen beleggingsplatform en dit maakt Vestle tot één van de vooraanstaande, online handelservaringen. Vestle (vroeger bekend als iFOREX) is de handelsnaam van iCFD Limited, bevoegd en gereguleerd door de Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC) onder licentie # 143/11.

Bent u al klant? Inloggen
http://assets3.desk.com/