Ondersteuningscentrum

Welke diensten biedt Vestle?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:15AM UTC
Vestle biedt 24/7, real-time handelsdiensten, waarmee klanten kunnen beleggen in verschillende CFD-instrumenten (activa), zoals aandelen, goederen, valuta, indexen, ETF's en cryptovaluta. Daarnaast biedt Vestle online educatie in handel, één-op-één training en video-instructies, alsmede technische en klantondersteuning in meerdere talen.

Klaar om aan te melden?


Bent u al klant? Inloggen
http://assets2.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete
83.7 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Lees meer