Ondersteuningscentrum

Wat is Forex?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:15AM UTC
Forex is een verkorte term voor 'Foreign Exchange', in het Nederlands vreemde valuta. Het is het proces van kopen en verkopen van valuta. De Forex Market, in het Nederlands de valutamarkt, is de grootste financiële markt ter wereld, met een handelsvolume van ongeveer $5 biljoen per dag.

Klaar om aan te melden?


Bent u al klant? Inloggen
http://assets0.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete
83.7 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Lees meer