Wat is een CFD?

Laatst bijgewerkt: May 12, 2019 08:30AM UTC
Een CFD, of Contract for Difference, is een overeenkomst tussen twee partijen voor het uitwisselen van het verschil tussen de openingskoers en de slotkoers van een contract. CFD's zijn afgeleide producten waarmee u op rechtstreekse marktkoersbewegingen kunt handelen zonder dat u het onderliggende instrument waarop uw contract is gebaseerd daadwerkelijk in eigendom heeft. U kunt CFD's gebruiken om te profiteren van de toekomstige beweging van marktkoersen, ongeacht of de onderliggende markten stijgen of dalen. U heeft de mogelijkheid om te verkopen en uw voordeel te behalen uit dalende koersen of te kopen en te profiteren van stijgende koersen. Bovendien kunt u met onze enorme verscheidenheid aan markten in contact komen met internationale activa waar u mogelijk eerder geen toegang toe had. Wij bieden CFD's in aandelen, indexen, goederen, valuta, cryptovaluta en ETF's.