Ik ben mijn wachtwoord vergeten. Hoe kan ik die terugkrijgen?

Laatst bijgewerkt: May 12, 2019 08:30AM UTC
1. Ga naar inlogpagina voor de Vestle-rekening
2. Klik op de link 'Wachtwoord vergeten' [Forgot Password] onder de inlogknop
3. Voer zodra u de pagina 'Een nieuw wachtwoord aanvragen' [Request a New Password] ziet uw gebruikersnaam in.
4. Na het voltooien van de vereiste stappen ontvangt u een bevestigingsbericht en wordt een bevestigings-e-mail naar u gezonden. Door op de URL-link te klikken, komt u op een Vestle-pagina waar u wordt gevraagd uw nieuwe wachtwoord te kiezen.