Ondersteuningscentrum

Hoe log ik in op mijn account?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:16AM UTC
Open onze Startpagina. Klik in het bovenste deel van het scherm op de knop 'Inloggen' [Login] en de inlogpagina verschijnt. Voer vervolgens eenvoudig uw gebruikersnaam (e-mailadres) en wachtwoord in en klik op 'Inloggen' [Login] om toegang tot het handelsplatform te krijgen.

Klaar om aan te melden?


Bent u al klant? Inloggen
http://assets2.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete
83.7 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Lees meer