Ondersteuningscentrum

Waarom veranderen de koersen?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:17AM UTC
Er zijn vele redenen voor veranderende koersen. Economische en politieke omstandigheden kunnen samen met rentetarieven, inflatie, belangrijke economische gebeurtenissen alsook vraag en aanbod de waarde van activa beïnvloeden.

Klaar om aan te melden?


Bent u al klant? Inloggen
http://assets3.desk.com/
false
desk
Wordt geladen
seconden geleden
een minuut geleden
minuten geleden
een uur geleden
uur geleden
een dag geleden
dagen geleden
info
false
Ongeldige lettertekens gevonden
/customer/nl/portal/articles/autocomplete
83.7 % van de retailbeleggers lijdt verlies op de handel in CFD's met deze aanbieder. Het is belangrijk dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren. Lees meer