Hoe bepaal ik met welk instrument (activa) ik moet handelen?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:17AM UTC
Bij het maken van de keuze voor de instrumenten waarmee u gaat handelen, spelen vele factoren een rol. Sommige handelaars beleggen het liefst in instrumenten die ze goed kennen of waar ze eenvoudig informatie over kunnen verkrijgen. Anderen handelen liever met verschillende instrumenten om zo diversiteit in hun portefeuille aan te brengen, de risico's beter te beheersen en een grotere selectie van marktkansen te benutten. U kunt een instrument kiezen door marktanalyses te volgen of zelfs door simpelweg naar het nieuws te kijken. Er zijn vele bronnen die informatie bieden over de handelsmogelijkheden en zij kunnen u helpen bij het kiezen van een instrument om mee te handelen.