Hoe bepaal ik de omvang van de deal (het te verhandelen bedrag)?

Laatst bijgewerkt: May 12, 2019 08:31AM UTC
U moet altijd een bedrag kiezen waar u zich comfortabel bij voelt en hierbij bedenken dat een hefboom u de gelegenheid biedt om met een relatief kleine investering grote deals te openen. Grotere deals bieden grotere mogelijke winsten - of verliezen. Uiteraard zal uw deal zich met een kleiner bedrag langzamer ontwikkelen. Vergeet niet dat u altijd bent gedekt door uw wettelijk bindende Bescherming tegen Negatief Saldo, die verzekert dat uw rekening nooit negatief kan worden.