Hoe kies ik of ik moet kopen of verkopen?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:17AM UTC
Eén van de grote voordelen van handel in CFD's is dat u van iedere koerswijziging kunt profiteren, vooropgesteld dat u de juiste richting kiest. Als u denkt dat de waarde van het instrument zal stijgen, open dan nu een 'Koop'-positie [Buy] en 'Verkoop' [Sell] deze later tegen een hogere koers bij het sluiten van uw positie (dit wordt een 'Long' positie genoemd). Als u denkt dat de waarde van het instrument zal dalen, open dan nu een 'Verkoop'-positie [Sell] en 'Koop' [Buy] deze later tegen een lagere koers bij het sluiten van uw positie (dit wordt een 'Short' positie genoemd).