Welke documenten moet ik u sturen?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:19AM UTC
Als een gereguleerde financiële instelling zijn wij wettelijk verplicht de identiteit van onze klanten te verifiëren. Wij doen dit door onze klanten te vragen ons een paar officiële documenten te sturen. Hiermee kunnen wij onze klanten beschermen door diefstal van identiteit te voorkomen en eventuele fraude of eventuele pogingen tot het witwassen van geld te verhinderen.
Onze klanten zijn verplicht een kleurenkopie van een officieel identiteitsdocument (identiteitskaart en paspoort) en van een recent bewijs van woonplaats (factuur van openbare voorzieningen, bankafschrift, enz.) te sturen. Het document moet minder dan 6 maanden oud zijn en mag niet op een postbusadres staan. Klanten die via een creditcard hebben gestort, vragen we een kopie van beide zijden van de creditcard (alle klanten moeten zorgen dat zij de eerste 12 cijfers van de kaart alsook de CVV-code aan de achterzijde van de kaart verbergen). Het bedrijf kan afhankelijk van wettelijke eisen om extra documenten vragen.
Vestle biedt u drie mogelijkheden voor het sturen van uw documenten:
1. E-mail (bedenk dat wij geen creditcards via e-mail kunnen ontvangen. Identiteitsbewijzen en bewijs van woonplaats worden geaccepteerd).
2. Fax (Alleen Bewijs van Woonplaats!).
3. Het uploaden van documenten via het handelsplatform.