Hoe kan ik een kopie van mijn creditcard sturen?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:19AM UTC
Wij verzoeken u de eerste 12 cijfers aan de voorzijde te bedekken en de laatste vier cijfers, de vervaldatum en de naam van de kaarthouder zichtbaar te laten. Bedek aan de achterzijde het CVV-nummer. Merk op dat de kopie van de creditcard uitsluitend via ons beveiligde uploadsysteem dat zich op het handelsplatform onder 'Mijn account' [My Account] > 'Documenten uploaden' [Upload Documents] mag worden verstuurd.

* Laat als de naam niet op de creditcard verschijnt de eerste 6 cijfers en de laatste 4 zichtbaar