Waarom kan ik geen documenten via het uploadsysteem sturen?

Laatst bijgewerkt: Jun 28, 2018 01:26PM UTC
Controleer als u problemen heeft met het uploaden van uw documenten via het uploadsysteem de volgende zaken:
* De bestanden moeten in één van de volgende opmaken zijn: doc, docx, pdf, jpg, jpeg, tif, tiff, gif, png of bmp
* De naam van de documenten die u probeert te uploaden, mag uitsluitend letters en cijfers bevatten. Bijvoorbeeld, het uploaden van het bestand id.jpg zal wel lukken, maar het bestand i_d. jpg zal een fout genereren
* Het bestand mag niet groter zijn dan 10 MB
* U kunt de bestanden uitsluitend vanuit uw werkelijke account uploaden
* U moet de bestanden afzonderlijk uploaden
* U kunt maximaal 10 bestanden uploaden