De datum- en tijdinstellingen op mijn pc wijzigen

Laatst bijgewerkt: Mar 26, 2019 12:21PM UTC
In sommige gevallen kunnen de lokale datum- en tijdinstellingen op uw pc inlogproblemen veroorzaken. Hier volgt een korte uitleg van hoe u de datum- en tijdinstellingen (voor Windows-gebruikers) kunt controleren en wijzigen.
1. Klik op de klok op uw taakbalk
2. Kies 'Datum/tijd aanpassen' [Change date and time settings]
3. Kies 'Tijdzone wijzigen' [Change time zone]
4. Volg de instructies en kies uw huidige tijdzone (bijvoorbeeld, de tijdzone voor India is GMT+5:30)
5. Klik op 'OK'
6. Klik nogmaals op 'Tijdzone wijzigen' [Change time zone] en controleer of de juiste tijdzone wordt weergegeven
7. Probeer op het handelsplatform in te loggen