Waarom krijg ik een mededeling dat mijn storting niet is gelukt?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:20AM UTC
Misschien heeft u onvoldoende saldo op uw creditcard waarmee u probeert te storten of heeft u het maximumbedrag dat u met de creditcard mag storten bereikt of is de kaart geblokkeerd voor aankopen en stortingen via internet. Neem contact op met uw creditcardmaatschappij/bank om te controleren of alles in orde is.