Hoe kan ik mijn middelen opnemen?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:21AM UTC
Om uw middelen op te nemen:
1. Log in op uw account.
2. Klik op 'Opname' [Withdrawal] onder de tab 'Mijn account' [My Account] in de bovenste menubalk.
3. Vul de velden voor 'Verzoek tot opname' [Withdrawal Request] in en klik op 'Doorgaan' [Continue].
4. De gegevens van uw opnameverzoek verschijnen in een formulier. U moet het document afdrukken en ondertekenen en dit naar Vestle sturen (u kunt voor het verzenden van het ondertekende document ons beveiligde systeem voor 'Document uploaden' [Upload Document] op het platform gebruiken).
5. Zodra het ingevulde formulier is ontvangen, zullen uw middelen naar de door u gebruikte creditcard of uw bankrekening worden geretourneerd. Merk op dat opnames via een creditcard wel maximaal 14 dagen in beslag kunnen nemen.
Belangrijke opmerkingen:
a. Vestle retourneert het geld naar de kaart(en) die u in eerste instantie voor het storten heeft gebruikt.
b. Eventuele extra middelen die u opneemt (winsten) zullen naar een bankrekening van uw keuze en op uw naam worden overgeschreven.
c. Merk op dat tot $20 kosten kunnen worden berekend en op de naar uw bankrekening overgeschreven opnames in mindering kunnen worden gebracht.
* Indien van toepassing, kunnen enkele updates van documenten nodig zijn om uw opname uit te voeren