Ik heb via mijn creditcard/betaalkaart een storting gedaan en nu wil ik het bedrag opnemen. Hoe krijg ik mijn geld terug?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:21AM UTC
Als u het gestorte bedrag binnen de door uw creditcardmaatschappij goedgekeurde periode opneemt, wordt het geld naar de door u gebruikte creditcard/betaalkaart geretourneerd. Als de tijdsperiode van de maatschappij van uw creditcard is verstreken, ontvangt u het geld via een bankoverschrijving terug.
Als u meer dan het gestorte bedrag opneemt, wordt het gestorte bedrag naar de door u gebruikte creditcard geretourneerd en de winst via een bankoverschrijving.

Bent u al klant? Inloggen
http://assets3.desk.com/