Hoe lang duurt het na mijn verzoek om opname van mijn geld voordat ik dit terugkrijg?

Laatst bijgewerkt: Aug 11, 2019 10:21AM UTC
Hoewel Vestle uw opnameverzoek in een paar dagen verwerkt, is het lastig te beoordelen hoe lang het zal duren voordat uw aanbieder van betalingsdiensten het verzoek aan zijn kant zal hebben verwerkt. Doorgaans duren opnames via een creditcard maximaal 14 dagen en overschrijvingen meestal tussen 3 en 5 werkdagen, maar dit zijn slechts schattingen.