Ik heb een opname gedaan, maar ik heb het geld niet op mijn rekening ontvangen.

Laatst bijgewerkt: Mar 26, 2019 12:25PM UTC
Controleer bij uw accountmanager hoe het geld is geretourneerd. Als wij dit via een bankoverschrijving hebben geretourneerd, zou u het geld na ongeveer 3-5 werkdagen na de verwerkingsdatum op uw bankrekening moeten kunnen zien. Als wij het naar de gebruikte kaart hebben geretourneerd, zou het maximaal 14 werkdagen mogen duren voordat het geld op uw kaart verschijnt. Dit zijn echter slechts schattingen, want de werkelijke verwerkingstijd is sterk afhankelijk van uw aanbieder van betalingsdiensten.