1. Ga naar inlogpagina voor de Vestle-rekening

2. Klik op de link 'Wachtwoord vergeten' [Forgot Password] onder de inlogknop

3. Voer zodra u de pagina 'Een nieuw wachtwoord aanvragen' [Request a New Password] ziet uw gebruikersnaam in.

4. Na het voltooien van de vereiste stappen ontvangt u een bevestigingsbericht en wordt een bevestigings-e-mail naar u gezonden. Door op de URL-link te klikken, komt u op een Vestle-pagina waar u wordt gevraagd uw nieuwe wachtwoord te kiezen.