In sommige gevallen kunnen de lokale datum- en tijdinstellingen op uw pc inlogproblemen veroorzaken. Hier volgt een korte uitleg van hoe u de datum- en tijdinstellingen (voor Windows-gebruikers) kunt controleren en wijzigen.

1. Klik op de klok op uw taakbalk

2. Kies 'Datum/tijd aanpassen' [Change date and time settings]

3. Kies 'Tijdzone wijzigen' [Change time zone]

4. Volg de instructies en kies uw huidige tijdzone (bijvoorbeeld, de tijdzone voor India is GMT+5:30)

5. Klik op 'OK'

6. Klik nogmaals op 'Tijdzone wijzigen' [Change time zone] en controleer of de juiste tijdzone wordt weergegeven

7. Probeer op het handelsplatform in te loggen